Omakase menu

Omakase (お任せ) er en klassisk japansk vending, som betyder „Jeg overlader det til dig“. 

I Japan videregives denne tillidsfulde opfordring til kokken, som derfra tager styringen over en kulinarisk opdagelsesrejse bestående af små, sirlige og komplekse kompositioner dikteret af sæsonens råvarer, dagens friske fangst og husets specialiteter.

Omakase fremviser kernen af vores restaurant - en uforlignelig gastronomisk oplevelse fuld af overraskelser, hittepåsomhed og hengivenhed. Her er resultatet dog hverken traditionelt japansk, ej heller helt europæisk; det er Umami - en ganske unik fusion udtænkt med ene formål at forføre sanserne med smag og atter smag.

Omakasen serveres til hele bordet, og bestilling skal ske senest 30 min inden køkkenet lukker:
Mandag-torsdag inden kl. 21.30
Fredag-lørdag inden kl. 22.30

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer i menuen fra dag til dag. 


Omakase (6 retter)

650,-


Vinmenu

550,-


Silketofu

Krabbe med japansk mayo, Ikura, hatcho miso og Atsina karse


Hummer tempura

Med bønnepasta, perleløg, morkler og Momomi oroshi


Stegt foie gras

Med ris miso, pepperpaste, blommer og hijiki med soya.


Kalve striploin

Sæsonens svampe, fermenteret hispi kål, trøffel-teriyaki sauce

Udvalg af sushi

Sake


Hvid chokolade og matcha te

Hvid chokolade tilsat kulsyre med matcha tea, crumble og druesorbet.